Tuinhout Zwartsluis

Tuinhout Zwartsluis

Op zoek naar tuinhout in Zwartsluis? De Houtburcht is al meer dan 20 jaar hét adres voor tuinhout en meer. Beginnend als eenvoudig tuinhout bedrijf, inmiddels uitgegroeid tot maatwerk specialist. Met het grote aanbod van De Houtburcht kunt u een ontwerp op maat realiseren. Hiervoor hebben wij verschillende soorten tuinhout. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen doorgeven. Wij leveren vervolgens het juiste tuinhout in Zwartsluis.

Sterk in maatwerk

De Houtburcht is sterk in maatwerk. Hierbij bepaalt u zelf het ontwerp. Wilt u een eigen tuinhuis bouwen? Wilt u een schuur bouwen? Of een overkapping maken in de tuin? De Houtburcht helpt u deze bouwwerken op maat te realiseren. De grote variatie aan tuinhout leveren wij precies naar uw wens. Aansluitend op uw wensen geven wij deskundig advies. Zo weet u zeker dat uw tuin in Zwartsluis voorzien is van het beste.

Ons assortiment

De Houtburcht heeft veel verschillende soorten tuinhout in het assortiment. Dankzij deze variatie en ons deskundig advies bent u zeker van uw keuze. Ook qua kleur zijn er veel mogelijkheden. Kiest u voor Zweeds rabat zwart? Gaat u voor hardhouten geschaafde planken? Of ziet u liever vuren planken in uw tuin in Zwartsluis? Het tuinhout is verkrijgbaar in verschillende soorten, maar ook in verschillende prijsklassen. Zo kan De Houtburcht iedereen in Zwartsluis iets bieden.

Bezoek onze showtuin

Op zoek naar een showtuin die ingericht is met producten van verschillende merken? Ook hiervoor bent u bij De Houtburcht op de juiste plek. In de showtuin kunt u meer dan 1000 m² volop ideeën opdoen. U kunt door drie tuinen lopen. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen. Na deze wandeling heeft u genoeg inspiratie voor uw eigen tuin in Zwartsluis. Kom langs en bewonder onze producten, met name het tuinhout!

Op zoek naar tuinhout in Zwartsluis?

Bent u op zoek naar tuinhout in Zwartsluis? De Houtburcht helpt u graag verder. Wij bieden volop mogelijkheden. Heeft u vragen? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via: 038 – 3331891. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Voor tuinhout in Zwartsluis bent u bij ons de juiste plek!

Bezoek ons!

Wij zijn eenvoudig te bereiken vanuit Zwartsluis. Ook vanuit Genemuiden, Hasselt, Nunspeet, Heerde, Biddinghuizen, Zwolle, Emmeloord, Dronten, Meppel en Swifterbant zijn we goed te bereiken. Via onderstaand kaartje kunt u de route bekijken. Het is mogelijk om een gepersonaliseerde route te maken door op onderstaand kaartje te klikken.