Tuinhout Meppel

Bent u op zoek naar tuinhout in Meppel? De Houtburcht heeft een ruim assortiment tuinhout op voorraad. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw eigen veranda, vlonder of tuinhuisje maken. Zoals u misschien al op onze website heeft zien staan, zijn wij sterk in maatwerk. Wilt u iets op maat laten maken? Schakel ons in! Wij zijn niet gevestigd Meppel zelf, maar u bereikt ons binnen circa 30 minuten rijden. Lees verder voor een routebeschrijving.

Ons assortiment tuinhout nabij Meppel

Voor een groot assortiment tuinhout bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen onder andere douglas hout, geïmpregneerd hout, hardhout, tuinpalen en vlonderplanken. Bent u op zoek naar een bepaald type hout en kunt u het niet vinden op onze website? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Dan kijken we het voor u na.

Glaswand laten plaatsen in Meppel?

Tuinhout Meppel

Behalve voor tuinhout, kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld een glaswand op maat laten plaatsen? Een glaswand zorgt ervoor dat u heel het jaar door van uw tuin kunt genieten, zonder last te hebben van diverse weersinvloeden. Een glaswand (ook wel glazen wand genoemd) geeft uw tuin daarnaast een luxe uitstraling.

Veranda laten plaatsen in Meppel

Met het tuinhout van De Houtburcht kunt u zelf uw eigen veranda maken. Heeft u hier geen tijd voor? In dit geval kunt u er ook voor kiezen om uw veranda door ons op maat te laten maken en plaatsen. Wij hebben al in veel plaatsen in Nederland een veranda geplaatst. Bekijk hier een aantal voorbeelden van eerder geplaatste veranda’s in Meppel en omgeving. Wilt u een houten schuur laten plaatsen in Meppel? Ook dit is mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Schroeffundering in Meppel

Op steeds meer plaatsen in Nederland zien we schroeffunderingen terug. Een schroeffundering biedt dan ook veel voordelen ten opzichte van traditionele funderingsmethodes. Een schroeffundering is kostenbesparend, u hoeft geen beton te storten en niet te graven. Daarnaast zijn schroeffunderingen onderhoudsvrij en gaan schroeffunderingen lang mee.

Routebeschrijving vanaf Meppel

Voor ons volledige assortiment kunt u langskomen bij De Houtburcht. Wij zijn gevestigd in Kampen. Goed bereikbaar vanuit Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Nunspeet, Heerde, Biddinghuizen, Zwolle, Emmeloord, Dronten en Swifterbant. Hieronder kunt u een routebeschrijving vinden. Door op ‘meer opties’ te klikken, kunt u eenvoudig een gepersonaliseerde route maken.

Onze contactgegevens

Voor vragen over ons assortiment, kunt u ons telefonisch bereiken.

Betonstraat 2
8253 BM Kampen
Tel: 038-3331891
Mail: info@houtburcht.nl