Tuinhout Genemuiden

Op slechts een kleine twintig minuten rijden vanaf Genemuiden, bereikt u De Houtburcht. Wij hebben een groot assortiment tuinhout. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld een veranda, vlonder, tuinhuis of glaswand op maat laten maken? Heeft u direct een vraag over ons assortiment? U bereikt ons telefonisch via 038-3331891.

Tuinhuis op maat laten maken in Genemuiden?Tuinhout Genemuiden

Met een tuinhuis creëert u eenvoudig meer (opberg)ruimte. In de winter kunt u hier bijvoorbeeld uw tuinset in opbergen. Ons team van vakmensen kan het tuinhuis precies maken zoals u dat wilt. Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook ‘kant-en-klaar’-tuinhuizen. Klik hier om onze collectie tuinhuizen te bekijken.

Glaswand op maat

Geniet u het liefst heel het jaar door van uw tuin? De weersomstandigheden in Nederland maken dit helaas niet altijd mogelijk. Regen, sneeuw en harde wind zorgen ervoor dat we onze tuin in de winter vaak laten voor wat het is. Door een glaswand te laten plaatsen, kunt u heel het jaar door genieten van uw tuin. Bekijk hier een voorbeeld van een glaswand.

Eerder gerealiseerde projecten

De Houtburcht is gevestigd in Kampen, maar wij werken door een groot deel van Nederland. Wij hebben dan ook al veel projecten gerealiseerd. Van het plaatsen van een tuinhuis tot het maken van een glaswand op maat. Bent u benieuwd naar ons eerdere werk?

Blijf eenvoudig op de hoogte via Facebook

Regelmatig hebben wij interessante acties. Wanneer wij ons assortiment vernieuwen, geven wij bijvoorbeeld vaak korting op ons ‘oude’ assortiment. Wilt u geen actie missen? Volg ons op Facebook! Zo bent u altijd als eerste op de hoogte.

Routebeschrijving vanaf Genemuiden

Vanaf Genemuiden bereikt u ons binnen twintig minuten rijden. Ook voor tuinhout in Hasselt, Zwartsluis, Nunspeet, Heerde, Biddinghuizen, Zwolle, Emmeloord, Dronten, Meppel en Swifterbant bent u bij ons aan het goede adres. Door onze ligging in Kampen zijn wij goed bereikbaar voor al deze omliggende plaatsen. Via onderstaand kaartje kunt u de route bekijken vanaf Genemuiden. Ook kunt u eenvoudig een gepersonaliseerde route maken. Klik hiervoor in het kaartje op ‘meer opties’.

Contact

Voor vragen over ons assortiment of maatwerk, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U bereikt ons via telefoonnummer: 038-3331891.

Onze adresgegevens:

De Houtburcht
Betonstraat 2
8362 BM Kampen