Schutting Dronten

Schutting DrontenDe Houtburcht heeft schuttingen in verschillende stijlen en materialen in het assortiment. Wilt u een houten schutting of een tuinscherm? De Houtburcht biedt volop mogelijkheden. Een schutting in uw tuin in Dronten geeft privacy. Het creëert een plekje voor uzelf. Hiermee voorkomt u nieuwsgierigheid van voorbijgangers. De schuttingen kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. De Houtburcht nabij Dronten geeft advies over de best passende oplossing voor u.

Bekijk onze collectie schuttingen!

Bezoek onze showtuin

Bij De Houtburcht hebben wij een showtuin volledig ingericht. De producten zijn afkomstig van verschillende merken. Denk hierbij aan merken als Woodvision, Hillhout, Gardendreams en Sunrooms. Ook is hierbij ons eigen maatwerk natuurlijk niet weg te denken. De showtuin is te onderscheiden in drie tuinen. De tuinen geven een overzichtelijk overzicht van onze producten en schuttingen. In totaal kunt u hier 1000m² aan inspiratie opdoen.

Maatwerkoplossing

Wilt u een schutting die precies op maat gemaakt wordt? De Houtburcht zoekt naar de beste mogelijke maatwerkoplossing. Het is namelijk belangrijk dat de schutting in Dronten goed passend is. Wij helpen u graag met het bedenken van nieuwe ideeën. Het is mogelijk om tegen een vergoeding impressie tekeningen te laten maken. De Houtburcht nabij Dronten heeft al veel schuttingen geplaatst. Dit alles met groot succes.

Ons assortiment

De schuttingen bij Houtburcht zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Het aanbod schuttingen bestaat uit twee bekende merken. Deze merken zijn Hillhout en Woodvision. Qua modellen zijn er ook veel verschillende opties. Ga voor een fijnbezaagd, grenen of hardhouten plankenscherm. Of kies voor iets anders en plaats een trellisscherm in uw tuin. Informeer naar de mogelijkheden van een schutting plaatsen in Dronten!

Een schutting plaatsen in Dronten?

Wilt u graag een schutting plaatsen in uw tuin te Dronten? Dan bent u bij De Houtburcht aan het juiste adres. Met onze kennis en vakmanschap maken wij het plaatsen van een schutting tot een succes. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u het contactformulier invullen op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons telefonisch bereiken via: 038 – 333 18 91. De Houtburcht: voor de mooiste schuttingen in Dronten.