Lamellendak Kampen

Lamellendak KampenBent u op zoek naar een lamellendak in de buurt van Kampen? Dan bent u bij De Houtburcht aan het juiste adres! Hier vindt u een groot aanbod lamellendaken nabij Kampen. Kom eens langs in de showtuin en bedenk welk lamellendak bij u past!

Bekijk ons aanbod

De voordelen van een lamellendak in Kampen

Het is heerlijk om zomers in de tuin te zitten. Alleen is er bij ieder huishouden altijd dezelfde discussie. De een wil in de zon zitten, terwijl de ander liever in de schaduw zit. De een wil om die reden graag een overkapping, terwijl de ander graag niets in de tuin heeft. Gelukkig is er nu een eenvoudige oplossing waarbij iedereen tevreden is: een lamellendak in Kampen! Door het lamellendak in Kampen creëer je eenvoudig van een zonnige plek een schaduwplek en andersom. Hierdoor is iedereen tevreden!

In de zon en uit de wind?

Wilt u graag in de zon, maar uit de wind zitten? Dat kan eenvoudig met een glazen schuifwand bij uw lamellendak in Kampen! Voeg eenvoudig een glazen wand toe aan uw overkapping met een lamellendak in Kampen. Hierdoor kunt u heerlijk zonnen, zonder dat u in de wind ligt!

Blijf op de hoogte van De Houtburcht!

De Houtburcht heeft al meer dan twintig jaar ervaring met tuinhout. Uw lamellendak in Kampen wordt dan ook geleverd door echte experts. De Houtburcht heeft al honderden projecten succesvol afgerond. Wil jij weten welke projecten De Houtburcht al allemaal heeft afgerond? Volg dan De Houtburcht op social media!

Lamellendak in Kampen ophalen? Zo bereikt u ons!

De Houtburcht is gevestigd aan de Betonstraat 2 in Kampen. Wij zijn eenvoudig te bereiken via een aantal grote wegen. Mede door de ligging dichtbij Zwolle zijn wij vanuit alle hoeken van het land goed bereikbaar. Bent u op zoek naar een lamellendak in Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Elburg, Nunspeet, Biddinghuizen, Zwolle, Emmeloord, Dronten, Meppel of Swifterbant? U bent vanuit deze plaatsen uiterlijk een half uur van De Houtburcht verwijderd! U kunt ons bereiken via de N50 of via de N307. 

Lamellendak in Kampen kopen

Wilt u graag een lamellendak in Kampen kopen? Dan bent u bij De Houtburcht aan het juiste adres! Heeft u vragen over een lamellendak in Kampen? Neem dan snel contact op met De Houtburcht door te bellen naar 038-333 1891. U bent van harte welkom bij de Houtburcht in Kampen!