Fundering overkapping

Heeft u een fundering voor uw overkapping nodig? De Houtburcht in Kampen zorgt graag voor een solide basis voor uw overkapping. Dat is wel net zo belangrijk om te zorgen dat uw overkapping waterpas blijft staan en niet gaat verzakken. Met een goede fundering voor uw overkapping heeft u jaren langer plezier ervan. Wie is de Houtburcht? Wij zijn al bijna 25 jaar de houtspecialist in Kampen en omstreken. De afgelopen jaren zijn we ons meer gaan focussen op maatwerk, zodat onze klanten op basis van hun eigen wensen onze producten kunnen samenstellen. We beschikken daarnaast over een deskundig montageteam die zorgt voor bijvoorbeeld de fundering van uw overkapping. Zo brengen we woord en daad bij elkaar. 

fundering overkapping

Schroefpalen gebruiken

Voor de fundering van uw overkapping kunt u het beste kiezen voor een schroeffundering. Deze manier van funderen gaat super snel, handig en makkelijk. En of het nu mooi en slecht weer is, schroeffundering kan altijd doorgaan. De Houtburcht is de eerste partij die schroeffunderingen is gaan toepassen bij het plaatsen van een overkapping. Schroefpalen zijn geschikt voor alle grondsoorten, zoals zand-, klei- en veengronden. Aan de hand van het soort ondergrond stellen wij de lengte van de schroefpaal vast. Welke lengte schroefpalen u nodig heeft voor de fundering van uw overkapping, nemen we graag persoonlijk met u door. 

Waarom is schroeffundering zo gunstig?

Het gebruiken van een schroeffundering voor de fundering van uw overkapping is heel erg gunstig. Het heeft bijvoorbeeld eindeloos veel toepassingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan veranda’s, schuren, carports, tuinhuizen en pergola’s. Groot voordeel is dat wij geen graafwerkzaamheden hoeven uit te voeren dus geen af- en aanvoer van zwaar materieel. Ook hoeven we geen beton te storten, waardoor we minder tijd nodig hebben voor de montage. In tegenstelling tot heipalen zorgt een schroeffundering niet voor trillingen en dus eventuele beschadigingen aan de omgeving. De machine is heel klein en handzaam en daarom in de kleinste hoekje te bedienen. Is de ruimte toch te krap, dan kunnen we ook gebruik maken van een draaisleutel. Na de montage van de fundering van uw overkapping kunnen de schroefpalen direct belast worden. De palen zijn erg duurzaam, onderhoudsvrij en herbruikbaar. 

Fundering voor uw overkapping

Een fundering voor uw overkapping met schroefpalen? De Houtburcht in Kampen verzorgt het graag voor u. Met onze jarenlange ervaring in hout- en maatwerk bent u verzekerd van een gefundeerde overkapping. Maak via onze website direct een afspraak of neem contact met ons op via 038 – 33 318 91. Dan geven wij graag een draai aan de fundering van uw overkapping. Ook voor funderingen in GenemuidenHasseltZwartsluis, Elburg, NunspeetHeerdeBiddinghuizenZwolleEmmeloordDrontenMeppel en Swifterbant bent u bij ons aan het goede adres. Door onze ligging in Kampen (dichtbij Zwolle) zijn wij goed bereikbaar voor al deze omliggende plaatsen.