Carport met zonnepanelen

Carport met zonnepanelenEnergie opwekken met behulp van zonnepanelen en uw auto het hele jaar door beschermd tegen allerlei weersomstandigheden. Het beste van twee werelden kunt u eenvoudig combineren door een carport met zonnepanelen naast uw woning te plaatsen. Wilt u ook flink op uw energiekosten kunnen besparen en tegelijkertijd profiteren van bescherming voor uw auto? Bekijk dan alle mogelijkheden voor een carport met zonnepanelen van De Houtburcht

Wat is een carport met zonnepanelen?

Een carport met zonnepanelen is een overkapping die u naast uw woning kunt plaatsen, zodat uw auto beschermd wordt tegen vuil en allerlei weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hagel. Daarnaast kunt u met de zonnepanelen die op het dak van de carport worden geïnstalleerd flink besparen op uw energierekening. U kunt namelijk energie opwekken waar u uw elektrische auto direct mee kunt opladen. Wilt u ook zo’n duurzame overkapping voor uw auto bij uw woning? Bekijk dan welke bergingen, carports of garages wij aanbieden of neem contact op voor een maatwerk carport met zonnepanelen.

Waarom een carport met zonnepanelen plaatsen? 

Ieder seizoen heeft u te maken met allerlei weersinvloeden. Denk hierbij aan regen, sneeuw, zonlicht of hagel. Al die weersinvloeden hebben ook effect op uw auto. Door de brandende zon kan het in de auto al snel gloeiend heet worden. Wanneer we met sneeuw en ijzel worden geconfronteerd, kun je ‘s morgens de dag beginnen met het krabben van de ruiten en ook in de herfst zijn de weersomstandigheden niet bevorderlijk voor de auto. Vallende bladeren en takken kunnen de auto flink beschadigen. Geef uw auto de ideale bescherming tegen al die weersinvloeden. Plaats een carport met zonnepanelen naast uw woning. 

De voordelen van een carport met zonnepanelen

Naast de bescherming die een overkapping met zonnepanelen biedt voor uw auto tegen allerlei weersomstandigheden, zijn er nog meer voordelen verbonden aan de carport. Dankzij de zonnepanelen op de overkapping kunt u energie opwekken waar u uw auto direct mee kunt opladen of waarmee u de energierekening omlaag kunt brengen. Verder kunt u er vanuit gaan dat de overkapping ook wel tegen een stootje kan dankzij de stevige fundering van de carport

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Wilt u graag een carport met zonnepanelen plaatsen bij uw woning of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van De Houtburcht? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038-3331891 of door het contactformulier in te vullen.