Op zoek naar een terrasheater? De Houtburcht beschikt over diverse terrasverwarmers van verschillende formaten. Een terrasverwarmer is ideaal als u tot ‘s avonds laat met uw visite in de tuin wil zitten. Heeft u vrienden uitgenodigd voor een barbecue, maar blijkt het toch iets te koud? Met een terrasheater kunt u alsnog de hele avond comfortabel buiten zitten en genieten van uw gezelschap. De heaters zijn gemakkelijk aan te zetten en erg duurzaam in verbruik. Voor een terrasheater bent u in goede handen bij De Houtburcht. Bel ons direct via: 038-3331891.

Terrasverwarmer bij de HoutburchtTerrasheater

We hebben een divers aanbod aan terrasheaters. Zo heeft u onder andere de keuze uit de tuinkachel Floris. Dit elegante en strakke model wordt geleverd in de kleur antraciet en beschikt over een vermogen van 4 kW. Deze heater is qua prijs/kwaliteit verhouding een interessante optie. Bekijk hier direct ons complete aanbod aan tuinkachels. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een bepaalde terrasheater? Bel ons gerust of kom langs in onze showroom. Onze specialisten geven u graag meer uitleg over het gebruik van de terrasheater.

Diverse mogelijkheden

Bent u op zoek naar een uitgebreide terrasheater? Dan is wellicht de Tuinkachel Yvanka een mooie optie. Deze verwarming heeft een vermogen van 6 kW en heeft een keurmerk voor schonere uitstoot. Daarnaast kunt u werken met zowel hout, houtbriketten als kolen. Deze terrasverwarmer of ook wel terrasheater is CE gecertificeerd. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk de terrasheater direct op onze website. Wilt u graag een afspraak maken om in onze showroom in Kampen langs te komen? Dit is mogelijk en kan zowel telefonisch als per mail worden doorgegeven. Voor een terrasheater kiest u dus voor De Houtburcht!

Terrasheater

Bij de Houtburcht kunt u terecht voor een ruim aanbod aan terrasverwarmers of ook wel terrasheaters. Onze showroom in Kampen is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 15.00 uur. Via het contactformulier kunt u een offerte opvragen van een terrasheater of ander product. Neem gerust telefonisch contact op via: 038-3331891. U kunt uw vragen over een terrasheater ook per mail sturen naar: info@houtburcht.nl.