Restol houtolie

Vol goede moed loopt u met een blik Restol houtolie naar buiten. Achter u valt de schuurdeur langzaam in het slot. Vandaag gaat het dan echt gebeuren: Project “tuinhout behandelen” gaat eindelijk van start! Staalborstel? Check. Kwast? Dubbelcheck! Bepakt met de materialen van De Houtburcht wordt dit gegarandeerd een geslaagde missie!Restol houtolie
Klik hier voor Restol houtolie

Een betere bescherming

U heeft net een nieuwe schutting geplaatst. Of een mooie vlonder in elkaar gezet. Dan wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. De houtolie van Restol helpt u daarbij. Doordat het componenten van lijnolie bevat, wordt uw tuinhout beter tegen invloeden van buitenaf beschermd. Denk aan water, zon en vergrijzing. Daarnaast worden de beste eigenschappen van verf en beits gecombineerd. Verf legt namelijk een laag over het hout heen. En beits trekt er volledig in. De olie van Restol doet beide.

Hoe breng ik Restol houtolie aan?

De houtolie van Restol is erg makkelijk in gebruik. Allereerst moet het hout stofvrij worden gemaakt. Gebruik hiervoor een staalborstel. Daarna kunt u de olie aanbrengen. Doe dit met een kwast, roller of een spuit voor grotere oppervlakten. Breng de olie altijd in de lengterichting van het hout aan. Na 4 tot 6 uur is de aangebrachte laag stofdroog. Voor een optimale bescherming, brengt u daarna nog één laag aan. Om de kleur van zijdeglans beter tot zijn recht te laten komen, kunt u een derde laag overwegen.

De producten van De Houtburcht

De Houtburcht heeft al meer dan 20 jaar ervaring met tuinhout. Van speeltoestellen tot het beste onderhoud. Wij hebben alles voor u in huis. Overweegt u het gebruik van Restol houtolie? Maar wilt u de levensduur van uw tuinmateriaal nog meer verlengen? Laat het dan eerst door ons impregneren of gebruik de buitenbeits van Aidol HK Lasur. En bent u – naast bescherming – ook op zoek naar een sprekend kleurtje? Bekijk dan onze collectie Hermadix Tuindecoratiebeitsen.

Schaf meteen Restol houtolie aan

Tevreden kijkt u naar uw nieuwe tuinhout. Daar wilt u ongetwijfeld nog jaren van genieten. De specialisten van De Houtburcht kunnen u daarbij helpen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Dit kan via onze contactpagina. Of door simpelweg te bellen naar 038-3331891. Vereeuwigt u straks uw tuinhout met een mooie laag Restol houtolie?