Onderhoud

De Houtburcht voorziet u graag van deskundig advies in het onderhoud van al uw tuinhout

Productonderhoud is belangrijk en verlengt de levensduur.
Uiteraard is het belangrijk dat u weet hoe u de producten dient te onderhouden.

Wij bieden u de volgende merken wat betreft onderhoud van uw tuinhout:

Restol™ Houtolie is multifunctioneel. Van schutting tot tuinmeubel, van tuinhuis tot veranda en van brug tot vlonder: Restol™ Houtolie is geschikt voor al uw buitenhout. Met een assortiment dat bestaat uit meer dan 20 kleuren, hebben we altijd een kleur die aansluit bij uw wensen. Voor meer informatie over dit product kijk op: www.restol.nl

 

Restol houtolie
Hermadix tuindecoratiebeits

Tuindecoratiebeits is een watergedragen beits die speciaal geschikt is voor geïmpregneerd tuinhout om vervuiling en vergrijzing te voorkomen.

Hermadix tuindecoratiebeits kan aangebracht worden op oud en nieuw geïmpregneerd hout. Het is sneldrogend, eenvoudig verwerkbaar en heeft geen nare verflucht. Tuindecoratiebeits dringt diep in het hout door, waardoor verfbladders worden voorkomen.
Bij onderhoudslagen hoeft u niet te schuren. Het tuinhout kan worden voorzien van een natuurlijke uitstraling die vervolgens behouden blijft, of men kiest voor een kleurrijk en eigentijdse uitstraling.

Wilt u meer informatie? Graag verwijzen wij u naar onderstaande link voor alle juiste informatie.

www.hermadix.nl

 

Speciaal voor Lariks/Douglas bieden wij Aidol HK Lasur aan. Dit is een houtbeschermingsimpregnering met een zeer goed indringend en conserverend vermogen. Het beschermt het hout tegen nagenoeg alle houtaantastende organismen en weersinvloeden. Bladert niet en is onderhoudsvriendelijk maar ook uitstekend verwerkbaar.

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor buitenwerk en dan met name voor tuinhuizen, pergola’s, schuren, deuren, schuttingen, gevelbetimmering enzovoorts. Ook maakt deze beits het douglas en lariks hout geurneutraal, waardoor het minder wespen aantrekt.

 

Aidol HK Lasur