Carbid Kopen Kampen

Wilt u graag carbid kopen in Kampen, in dé melkbusschiet stad van Nederland? Dat kan nu bij De Houtburcht aan de Betonstraat 2 in Kampen. Bestel het carbid bij ons in december en u heeft gegarandeerd goede kwaliteit carbid tijdens oud en nieuw. Zo kunt u de laatste dagen van het jaar met al uw vrienden en familie melkbusschieten. Carbid wordt vaak ook wel geschreven als karbid, carbit, karbit of zelfs karbiet. Neem contact met ons op voor het kopen van goedkoop en kwalitatief goed carbid.

Bestel carbid via telefoon of mail:

Prijs per 1 kg: € 5,-
Prijs per 2 kg: € 10,-
Prijs per 5 kg: € 20,-

Bel: 038-3331891

Mail info@houtburcht.nl

Vernoem het aantal kilo’s dat u wilt + naam en telefoonnummer bij uw bestelling via de mail.

Wat is melkbusschieten?

Kampen wordt wel dé stad genoemd als het gaat om melkbusschieten. Maar wat is melkbusschieten nu eigenlijk?
In een melkbus wordt carbid gestopt, hierbij wordt water toegevoegd. Als het carbid water raakt, wordt er ethyn gevormd. De melkbus wordt gesloten met een deksel of een voetbal. Onderaan de melkbus zit een gaatje waar vuur bijgehouden wordt. Dan volgt de ontsteking en komt er een knal en ontploffing in de melkbus. Hierdoor vliegt de deksel of voetbal een heel eind weg. Melkbusschieten is traditie die in Kampen al heel lang stand gehouden wordt.

Kwaliteit carbid

De kwaliteit van het carbid wat wij verkopen is uitstekend. Wij hebben al een aantal jaar ervaring met onze leverancier en wij weten dat het carbid van goede kwaliteit is. Carbid schieten in Kampen is met oud en nieuw altijd één van de leuke evenementen. Met vrienden gezellig bij elkaar komen, drankje erbij en carbidschieten.

Goedkoop carbid kopen in Kampen

Het carbid wat wij verkopen is naast goede kwaliteit ook nog eens goedkoop. Wilt u graag goedkoop carbid kopen in Kampen? Karbid, carbit, karbit of karbiet, het maakt niet uit hoe u het schrijft wordt of hoe u het noemt, goedkope en vooral goede kwaliteit carbid kopen doe u bij De Houtburcht in Kampen.

Carbid kopen bij De Houtburcht

Let op: het is belangrijk wanneer u carbid gaat kopen in Kampen, uw bestelling van te voren door te geven. Op deze manier kunnen wij de voorraad goed beheren en wordt het carbid verspreid uitgeleverd. Na het bestellen krijgt u bericht en zorgen wij dat het ingepakt voor u klaar staat. Het bestellen kan via e-mailadres info@houtburcht.nl of via telefoonnummer: 038 – 333 18 92.